Napelemes rendszer felmérése

A legmegfelelőbb napelemes rendszer kiválasztásához és megtervezéséhez egy alapos felmérés mellett sok információra van szükség. A napelemes ipar és technológia folyamatosan fejlődik és ezzel a fejlődéssel érdemes lépést tartani napelemes rendszerének kiválasztásakkor is. Számunkra a legfontosabb ügyfélközpontúság, ezért a legoptimálisabb napelemes rendszer kiválasztása nálunk már az első kapcsolatfelvételnél elindul, ahol tájékozódunk otthona alapvető alkalmasságáról úgy mint a tető borítása, dőlésfoka, tájolás, fázisszám stb. A megfelelő információk birtokában segítünk kiválasztani a tökéletes módszert, ami mind ár/érték arányban, és minőségben is a legoptimális választás lesz.

Miért szükséges napelemes felmérést végezni a lakhelyén?

Sajnos nem minden ingatlan alkalmas napelemes rendszer telepítésére, de a megfelelő technológiák használatával már egyre több olyan tetőfelület van ami gazdaságosan használható a napenergia kiaknázására. Ha a tetőfelülete nem a legideálisabb 35 fokban helyezkedik el, akkor sem kell aggódnia hiszen lehetőség van lapostetőre és földre is telepíteni napelemes rendszerét. A felmérés nálunk teljesen díjtalan és a szaktanácsadás tartalmazza a tető, a villanyóra és a lakáselosztó állapotának felmérését ezentúl ellenőrizzük a mérőhely szabványosságát és a fi-relét. 

A napelemes felmérés lépései

Szakembereink megvizsgálják az épületet és annak környezetét nagy hangsúlyt fektetve a felhasználható tetőfelületek tájolására, a tető és falak szerkezetére és a már meglévő villamos hálózatra. A villanyszámla és a felhasználói szokások figyelembevételével közösen választjuk ki a legmegfelelőbb invertert, panelfajtát illetve meghatározzuk a végleges panelkiosztást. A felmérést követően rövid határidővel megküldjük a végleges árajánlatot, amelyet a felmérésen kapott információkkal egészítünk ki. 

Ingyenes napelemes felmérés

Érdemes próbát tennie velünk és időpontot egyeztetni egy ingyenes szaktanácsadásra, ahol rengeteg hasznos információval látjuk el és állunk rendelkezésére kérdéseinek megválaszolásában.  Keressen minket bizalommal, ha gondolkodik napelemes rendszer telepítésén és akár 1-2 munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot valamint hétvégén is vállaljuk napelemes rendszerének a felmérését.