Ipari energiatároló

Az ipari energiatárolás nem csak a zöld energiaforrások hatékonyabb kihasználását teszi lehetővé, hanem hozzájárul az energiaellátás biztonságának és rugalmasságának növeléséhez is. Az energiatároló rendszerek integrálása révén a vállalatok jelentős mértékben csökkenthetik működési költségeiket, miközben fokozzák energiafüggetlenségüket és fenntarthatóságukat.

Rugalmasabb energiaellátás

Az energiatároló rendszerek lehetővé teszik a saját energiaforrások használatát. Ez növeli az energiafüggetlenséget és biztosítja az üzemeltetés folytonosságát akár hálózati problémák vagy áramszünetek esetén is.

Rugalmasabb energiaellátás

Ez különösen hasznos a megújuló energiaforrások, például a nap- és szélerőművek esetében, amelyek termelése időszakosan változhat. Az energiatárolók moduláris felépítése lehetővé teszi a kapacitás könnyű bővítését, így a rendszerek alkalmazkodhatnak a növekvő energiaigényekhez.
Tovább

Energia árcsökkentés

Az energiatároló rendszerek csökkentik a csúcsidőben felhasznált energia költségeit, így hozzájárulnak az üzemeltetési költségek csökkentéséhez és az üzleti hatékonyság növeléséhez.

Energia árcsökkentés

Az energia árcsökkentés nemcsak a közvetlen költségeket érinti, hanem hosszú távon is hozzájárul a vállalat versenyképességének növeléséhez. Az energiatárolók optimalizálják az energiafelhasználást, így segítve a költségek és a környezeti terhek csökkentését.
Tovább

Fenntarthatóság

Az energiatárolás lehetővé teszi a megújuló energiaforrások hatékonyabb felhasználását. Ez csökkenti a szén-dioxid kibocsátást és hozzájárul a környezetbarát üzleti működéshez.

Fenntarthatóság

A modern nagy teljesítményű akkumulátorok napelemhez, például a lítiumionos akkumulátorok, hosszú élettartamuk és megbízhatóságuk révén fenntartható megoldást nyújtanak az ipari energiatárolás terén.
Tovább
Solar panel plant
Engineers on a solar power plant
PASSZÍV BEVÉTEL

Energiatárolók integrálása

Ahhoz, hogy egy fogyasztó a kiserőművi kategóriában a napelemek segítségével 20-40%-nál nagyobb energia kiváltást tudjon elérni éves szinten, megkerülhetetlenné válik az energiatároló rendszerek integrálása a fejlesztésbe. Jelenleg már rendelkezésre állnak azok a tárolótechnológiák, amelyek hosszú távon 10-25 éves viszonylatban is gazdaságos és megbízható működést tudnak biztosítani.
MODREN/ INNOVATÍV / KORSZERŰ KIALAKÍTÁS

Fejlett visszatáplálás

A megoldás rugalmas, moduláris és intelligens felépítésével segíti az ügyfeleket, például az átvitelirendszer-üzemeltetőket, hogy egyensúlyba hozzák a hálózati és a változó energiaigényt. A moduláris felépítésnek köszönhetően az akkumulátor kapacitása könnyen bővíthető.
Engineer's hand on solar panel
Solar panel installer installing solar panels on roof of warehouse
IDŐTÁLLÓ MEGOLDÁS

Modern, időtálló technológia

Azoknak a fogyasztóknak, akik inkább kisebb teljesítményű rendszer létesítésében gondolkodnak, lítiumionos moduláris rendszereket tudunk ajánlani. Ennél a terméktípusnál egy kisebb méretű szekrényes kiviteltől egészen a 40 lábas konténeres méretig elérhető kínálat rendelhető, így könnyen a Megrendelő igényeire lehet szabni a rendszer tulajdonságait.

A lítiumion technológián alapuló energiatárolók különböző minőségi színvonalon számos gyártó kínálatában megtalálhatók, cégünk azonban kizárólag az egyik legmagasabb hatékonysággal működő tárolókkal dolgozik. A németországi gyártó 10 év gyártói garanciát biztosít. Továbbá a lítiumionos tárolórendszert 30 év üzemidőre vagy 8000 kisütési ciklusra tervezték.

Általunk forgalmazott termékek

IDŐTÁLLÓ MEGOLDÁS

HUAWEI LUNA 2000 - 97 kWh

Csomagszintű optimalizálás
Rack szintű optimalizálás
Elosztott léghűtés

AZ IGAZI PROFIKNAK

NGK NAS BATTERY

Extra nagy kapacitás
Hosszú kisütési idő
Extra hosszú élettartalom

Érdekli az ipari energiatárolás ?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha kérdése van, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a legjobb energiatárolási megoldás megtalálásában és telepítésében.