Fenntartható jövőt alkotunk

Tapasztalt napelemes szakembereink és villanyszerelőink több, mint 150 napelemes rendszer telepítésével a hátuk mögött vállalják napelemes rendszerek megtervezését, telepítését és karbantartását megbízható, precíz munkavégzéssel.

Miért SolarGo?

A fenntartható jövőt építsük együtt!

A SolarGo Napelem és Klíma Kft. napelemes rendszerek telepítésével, elektromos autós töltőkkel, hűtő-fűtő klíma berendezésekkel illetve hőszivattyúval foglalkozó cég. Napjainkban egyre fontosabb szerepet játszik a környezettudatosság és a fenntarthatóság, ennek köszönhetően orientálódtunk a megújuló energia felé.

Szakértelem

Szakszerű és személyreszabott

A SolarGo célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki ügyfeleit. Éppen ezért mindenkinek egy személyre szabott szakértőt jelölünk ki, aki nemcsak végigvezet a folyamaton de az ügyfelet képviseli a piaccal szemben és a legjobb megoldást fogja megtervezni és kivitelezni, olyan szakmai felügyelet mellett, amelynek eredménye, hogy a kivitelezett munka is rendkívül igényes és precíz, valamint biztos lehet benne, hogy a leghatékonyabb energiatakarékossági szempontból.

Cégünk megkapta a Megbízható cég tanúsítványt!

Keresse szakértőink

Ismerje meg csapatunkat

Team Member

Főtervező

Team Member

Főtervező

Team Member

Főtervező

Legyen Önis ügyfelünk

Rólunk mondták

Számunkra rendkívül fontos az ügyfélvisszajelzés. Erősítse ügyfeleink táborát, és legyen a megújuló energia beépítése pozitív élmény!

Ernő Rátkai
Ernő Rátkai
2023-06-05
Ajánlani tudom mindenkinek. A megbeszélteket pontosan betartották, készségesen válaszoltak a kérdésekre, akár személyesen, telefonon vagy emailben. A munka végzésükre panasz nem lehet, profi volt. Köszönjük.
Tibor Bokros
Tibor Bokros
2023-05-09
Minden rendben történt a megbeszéltek szerint.
István Válay
István Válay
2023-04-07
A korábbi értékelések minden pozitív jelzője illik a SolarGo-ra. A Google értékelés alapján választottam Őket, jó döntésnek bizonyult. Amit kiemelnék, az a megbízhatóság, a rugalmasság és a segítőkészség.
Ferenc Hidasi
Ferenc Hidasi
2023-03-30
Gyors, profi, precíz, nagyon korrekt és pontos csapat kedvező árakkal, nem igazán tudom elképzelni hogy bárkit is csalódás érjen aki bizalmat szavaz nekik, Köszönjük Szépen!☀️
Attila Téglás
Attila Téglás
2023-03-24
Rugalmas, közvetlen, kedves srácok. Gyorsan, rövid határidővel dolgoznak. Fél nap alatt telepítettek 15 panelt és invertert.
nikolett Flier
nikolett Flier
2023-03-22
Legjobbak, gyors, precíz rugalmas csapat!
Balazs Feher
Balazs Feher
2023-03-21
Nagyon korrekt és rendes csapat. Mindenben segítőkészek és mindenre találnak megoldást. Csak ajánlani tudom Őket.
erzsebet vincze
erzsebet vincze
2023-03-01
Nagyon profi csapat, melegen ajánlom mindenkinek! Hosszas volt a várakozás (a szolgáltató engedélyére), de a felszerelés igazán élményszerű volt, összeszokott csapat, szakértelem, tapasztalat. Az árak menet közben sem változtak, minden flottul, korrekten bonyolódott. Köszönjük szépen!

Legyen Önis ügyfelünk

Referenciáink

Szakembereink az egész ország területén vállalják napelemes rendszerek telepítését. Lakossági ügyfelek valamint kis-közép vállalkozások számára is személyre szabott megoldásokat kínálunk, amely segítségével nem kell többet villanyszámlát fizetniük. Váltson Ön is megújuló energiára!