A fenntarthatóság és az energiatakarékosság iránti törekvésünk keretében tájékoztatjuk a 2024. január 15-én induló napelem pályázatról. A vissza nem térítendő támogatás egyedi lehetőséget kínál az önálló energiatermelésbe való beruházáshoz, akár 5 millió forint értékben, amely a projekt költségeinek maximum 66%-át fedezi.

A pályázat kizárólag új beruházásokra vonatkozik, nem alkalmazható meglévő rendszerek bővítésére vagy cseréjére. A támogatási kérelmeket érkezési sorrendben bírálják el, így a gyorsaság és a hatékonyság kiemelten fontos lesz a sikeres pályázathoz.

Jogosultsági feltételek között szerepel a magyar adóazonosító jellel rendelkezés, valamint a köztartozás-mentesség. Szakértő csapatunk készen áll az Ön teljes körű támogatására, beleértve a helyszíni felmérést, a szükséges dokumentáció előkészítését és a pályázatírást.

Az első lépés a sikeres pályázat felé a szükséges dokumentumok, mint a hiteles tulajdoni lap és a NAV 0-s igazolás beszerzése. A SolarGo elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinket a lehető legegyszerűbben és legzökkenőmentesebben navigálja keresztül a pályázati folyamaton.

Készen állunk arra, hogy segítsük Önt a napenergia előnyeinek kihasználásában, hogy együtt építhessünk egy zöldebb jövőt. A pályázat részleteiről, illetve a jogosultság ellenőrzéséről szívesen tájékoztatjuk elérhetőségeink bármelyikén.