Klímatelepítés

Célunk az, hogy segítsünk Önnek fenntartható és energiahatékony klímatelepítési megoldásokat találni, amelyek hozzájárulnak a környezetvédelemhez és a költségmegtakarításhoz.

Optimális hőmérséklet

A klíma lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérsékletet az igényeinek megfelelően szabályozza.

Optimális hőmérséklet

A klíma lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérsékletet az igényeinek megfelelően szabályozza.
Tovább

Egészséges
tiszta levegő

A klíma szűri a levegőt, eltávolítja a szennyeződéseket, allergéneket és porokat, valamint csökkenti a levegő nedvességtartalmát.

Tiszta levegő

A klíma szűri a levegőt, eltávolítja a szennyeződéseket, allergéneket és porokat, valamint csökkenti a levegő nedvességtartalmát.
Tovább

Gazdaságos
hűtés és fűtés

Modern klímaberendezések energiatakarékos működést biztosítanak, amelyek csökkenthetik az energiaszámlákat.

Gazdaságos működés

Modern klímaberendezések energiatakarékos működést biztosítanak, amelyek csökkenthetik az energiaszámlákat.
Tovább
smiling businesspeople talking while standing under air conditioner in office

Klímák

A klímával való fűtésé és hűtésé a jövő!

A napjainkban használatos hűtő-fűtő klímaberendezések nagy előnye, hogy egy szempillantás alatt elhozzák otthonunkba az általunk kívánt hőmérsékletet. A modern hűtő-fűtő klímák hatalmas előrelépést mutatnak a karbantartás területén is, mivel a legújabb klímaberendezések úgy tervezték, hogy jóval tovább képesek gond nélkül működni, mint korábbi rokonaik.

Tiszta levegő

Megszűrik a levegőt a káros anyagoktól

A piszkos levegőt senki sem szeretne otthonában tudni. Az új és fejlett hűtő-fűtő klímaberendezések megakadályozzák az egészségre ártalmas levegő bejutását otthonába, továbbá ügyel arra is, hogy otthona a kívánt hőmérséklettartományban legyen. A korszerű és modern hűtő-fűtő klímaberendezések fejlett szűrőkkel javítják otthona levegőjének minőségét. 

forest
handsome man lying on sofa and switching on air conditioner
excited shouting couple at home with air conditioner

hűtés és fűtés esetén is

A modern klímák gazdaságosak

Az intelligens hőmérsékletszabályozás és az időzített üzemmód lehetőséget adnak a hatékony energiafelhasználásra, így hosszú távon pénzt takaríthat meg.

Átlagosan a közüzemi számláink 43%-a szükséges ahhoz, hogy hűvös vagy meleg maradjon otthonunkban.

Amióta számlákat fizetünk, tudjuk, hogy az energiaköltségek otthonaink egyik legnagyobb kiadása. Míg egy jól működő hűtő-fűtő klímaberendezés megkönnyíti mindennapjainkat, addig egy ritkán karbantartott légkondicionáló megnehezítheti. Sokan gondolják, hogy a hűtő-fűtő klímaberendezések növelik a számláinkon szereplő összeget, pedig ez ma már a legritkább esetekben jellemző!

Kalkulátor

Számolja ki megtérülését

Ahhoz, hogy a megtermelt energia a háztartásokban felhasználható legyen, szabványos váltakozó áramú jelre van szükség. Ezért a napelemek egy hálózatra tápláló inverterhez vannak kapcsolva, amely a modulok által megtermelt egyenáramot felhasználásra alkalmas 230V/50Hz váltakozó árammá alakítja. Az eszköz hálózatra csatlakoztatásához minden esetben szükséges az áramszolgáltató engedélye.

Gyakori kérdések

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink minden kérdésre megtalálják a választ!

A klímatelepítés során különböző típusú klímaberendezéseket telepíthetünk. Ide tartoznak a split-klímák, amelyek belső és külső egységből állnak, a csomóponti klímák, amelyek több helyiség hűtését vagy fűtését teszik lehetővé központi egységen keresztül, valamint a mobil klímák, amelyek hordozható és könnyen mozgatható készülékek.

A klímatelepítés előtt fontos szempontokat kell figyelembe venni, például a helyiség méretét, a hőmérsékleti igényeket, a helyiség használatát, az energiahatékonyságot és a költségvetést. Ajánlott szakemberrel konzultálni, aki segít kiválasztani a megfelelő klímaberendezést az egyéni igényeknek megfelelően.

A klímatelepítés folyamata több tényezőtől függ, például a helyiség méretétől, a kiválasztott klíma típusától és a telepítési körülményektől. Általában a klímatelepítés egy egész napot vagy néhány napot vesz igénybe, beleértve a berendezés telepítését, a csövek és kábelek elhelyezését, valamint a rendszer beállítását és tesztelését.

A klíma rendszer rendszeres karbantartást igényel annak érdekében, hogy optimálisan működjön. Ide tartozik a szűrők tisztítása vagy cseréje, a kültéri egység tisztítása, a rendszer ellenőrzése és időszakos karbantartás szakember által. A karbantartás hozzájárul a hatékony működéshez, a hosszabb élettartamhoz és a megbízhatósághoz.

A klímatelepítés költsége és megtérülési ideje több tényezőtől függ, például a klíma típusától, az energiaáraktól és a használati szokásoktól. Általában a modern, energiahatékony klímaberendezések hosszú távon megtérülhetnek az alacsonyabb energiaszámlák és a költségmegtakarítás révén. Az időtartam változó lehet, általában néhány év és több év között mozog.

Előfordulhat, hogy szükség van építési engedélyre vagy más szabályozásra a klímatelepítéshez. Ajánlott ellenőrizni a helyi építési előírásokat vagy konzultálni a helyi hatóságokkal a szükséges engedélyekről és előírásokról.

 25-30 év a napelemek élettartama a gyártók adatai alapján. az eddigi gyakorlati tapasztalat ennél is hosszabb élettartamot mutat.

Az energiahatékony klímaberendezések csökkenthetik az üvegházhatású gázok kibocsátását és a fogyasztott energia mennyiségét, hozzájárulva a környezetvédelemhez. Fontos azonban megfelelően üzemeltetni és karbantartani a klímát annak érdekében, hogy maximalizáljuk a hatékonyságot és minimalizáljuk a környezeti terhelést.