Megjelent a sokak által várva várt GINOP Plusz-1.4.3-24 hitelprogram, amelynek keretében 0%-os hitelt igényelhetnek a vállalkozások, akár 100 millió Ft értékben. További jó hír a cégvezetők számára, hogy a kérelmeket már most is be lehet nyújtani!

Mi ez a hitelprogram, és mire lehet igényelni?

A 0%-os kamatú hitel Budapest kivételével az ország egész területén felhasználható, az igényelhető összeg minimum 10, maximum 100 millió Ft, amely felhasználható:

 • eszközbeszerzésre,
 • infokommunikációs- és kommunikációs technológiai eszközök beszerzésére,
 • elektromos autó beszerzésére,
 • immateriális javak beszerzésére,
 • építési beruházásokra,
 • megújuló energiaforrást hasznosító technológiákra,
 • egyéb mérnöki és szakértői díjak, képzési és tanácsadási költségekre,
 • minőség-, környezet- és egyéb irányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek fedezésére.

Mikortól lehet a pályázatra jelentkezni?

2024 áprilisától lehet a kölcsön kérelmeket benyújtani, így érdemes azonnal megkezdeni a pályázati anyag összeállítását.

Az ilyen és ehhez hasonló pályázatok gyakran 1-2 nap alatt lezárulnak, ezért csak azok a cégek esélyesek a támogatás elnyerésére, akik már előre rendelkeznek az elkészített pályázati anyaggal.

Kik pályázhatnak?

Magyarországi székhellyel, vagy telephellyel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások, akik:

 • gazdaságilag potenciálisan életképesek, azonban finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében jutnak hozzá,
 • legalább 5 főt foglalkoztatnak,
 • rendelkeznek magyar adószámmal,
 • legalább 1 teljes, lezárt üzleti évvel rendelkeznek,
 • a kölcsönigénylő az Európai Bizottsági rendeletek alapján is mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősül.
 • Budapesten kívül valósítanák meg a projektet – fontos, hogy minden esetben a projekt megvalósítási helyszíne számít, ezért a budapesti székhellyel rendelkező projekt is támogatható, ha a projekt maga Budapesten kívül, de Magyarországon valósul meg.

A kezdő vállalkozások, akik nem rendelkeznek 3 teljes, lezárt üzleti évvel, legfeljebb 50 millió forintot igényelhetnek.

Az önerő minimálisan elvárt mértéke a projekt elszámolható költségeitől függően 10-25%.

Kik vagyunk mi, és hogyan tudunk neked segíteni?

Elsődleges céljaink közé tartozik, hogy egyre több magyar háztartás és vállalkozás energia-önellátóvá váljon, amivel növelni tudjuk a karbonsemlegességet. Több éves szakmai tapasztalattal és több, mint 150 napelemes rendszer telepítésével a hátunk mögött vállaljuk napelemes rendszerek telepítését, szervizelését és karbantartását. Országos kiszállással vállalunk ingyenes szakértői felmérést, rövid határidővel.

A pályázat leadása során tippekkel, tanácsokkal segítjük leendő ügyfelünket, hogy az ügyintézés a lehető leggördülékenyebben történjen.

Amiért minket választanak:

Valós adatok és precíz mérések alapján dolgozunk:

Szakértőink nemcsak elméleti tudással rendelkeznek, hanem tényleges tapasztalatokkal is, így tisztában vannak azzal, mi megvalósítható és mi nem.

Szakértői és precíz telepítést kínálunk

4500 napelem rendszer telepítésével szerzett tapasztalatunkkal biztosítjuk, hogy a munkánk nemcsak gyors és hatékony, hanem alapos és részletes is.

Hosszú távú garanciát biztosítunk

Kiváló minőségű alapanyagaink lehetővé teszik, hogy a telepített rendszerekre akár 10 évig tartó garanciát vállaljunk.

Mindig rendelkezésre állunk ügyfeleink számára

Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért csapatunk bármilyen kérdés vagy probléma esetén azonnali segítséget nyújt.

Mi a következő lépés, hogyan kezdjük el a folyamatokat?

Ahhoz, hogy megtegyük az első lépést, töltsd ki kérlek űrlapunkat, és a megadott elérhetőségeken valamely szakértő kollégánk keresni fog a részletekkel, ahol röviden átbeszéljük, pontosan mi is a kivitelezendő projekt.