A SolarGo Napelem és Klíma Kft. napelemes rendszerek telepítésével, elektromos autós töltőkkel, hűtő-fűtő klíma berendezésekkel illetve hőszivattyúval foglalkozó cég. 

Napjainkban egyre fontosabb szerepet játszik a környezettudatosság és a fenntarthatóság, ennek köszönhetően orientálódtunk a megújuló energia felé. Elsődleges céljaink közé tartozik, hogy egyre több magyar háztartás energia-önellátóvá váljon és így növeljük a karbonsemlegességet.Több éves szakmai tapasztalattal és több, mint 150 napelemes rendszer telepítésével a hátunk mögött vállaljuk napelemes rendszerek telepítését, szervizelését és karbantartását. Országos kiszállással vállalunk ingyenes szakértői felmérést, rövid határidővel. Egy felmérés alkalmával olyan szakmai tanácsokat megoldási javaslatokat nyújtunk, amellyel a lehető legkedvezőbb konstrukciójú napelemes rendszere lehet.

A SolarGo-nál rendkívül részletes egy felmérés, pontosan megvizsgáljuk az igényeket, lehetőségeket és személyre szabott módon állítunk össze egy árajánlatot, amelyben szerepelnek az aktuális pályázati lehetőségek is. A részletes felmérési folyamatunknak köszönhetően olyan személyre szabott megoldást nyújtunk, amely az esetek nagy részében kedvezőbb árfekvéssel bír.

A SolarGo célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki ügyfeleit. Éppen ezért mindenkinek egy személyre szabott szakértőt jelölünk ki, aki nemcsak végigvezet a folyamaton de az ügyfelet képviseli a piaccal szemben és a legjobb megoldást fogja megtervezni és kivitelezni, olyan szakmai felügyelet mellett, amelynek eredménye, hogy a kivitelezett munka is rendkívül igényes és precíz, valamint biztos lehet benne, hogy a leghatékonyabb energiatakarékossági szempontból.

Ha Önnek szimpatikus ez a szemlélet, keresse bizalommal a SolarGo csapatát, akik megtervezik, felépítik a napelemes rendszerét, hogy többé ne kelljen villanyszámlát fizetnie.

 

Képesítéseink

- Villanyszerelő, OKJ 34 522 04

- Hűtő-és légtechnikai rendszerszerelő, OKJ 34 582 05

- Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő, OKJ 35 582 03

 

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek

Rólunk mondták: