Fenntartható jövőt alkotunk

SolarGo

Miért SolarGo?

A SolarGo Napelem és Klíma Kft. napelemes rendszerek telepítésével, elektromos autós töltőkkel, hűtő-fűtő klíma berendezésekkel illetve hőszivattyúval foglalkozó cég. Napjainkban egyre fontosabb szerepet játszik a környezettudatosság és a fenntarthatóság, ennek köszönhetően orientálódtunk a megújuló energia felé.

SolarGo
Cégünk megkapta a Megbízható cég tanúsítványt!

Csapatunk

SolarGo
Lorem ipsum
Lorem ipsum dolor sit amet

SolarGo
Lorem ipsum
Lorem ipsum dolor sit amet

SolarGo
Lorem ipsum
Lorem ipsum dolor sit amet

SolarGo
Lorem ipsum
Lorem ipsum dolor sit amet

A SolarGo Napelem és Klíma Kft. napelemes rendszerek telepítésével, elektromos autós töltőkkel, hűtő-fűtő klíma berendezésekkel illetve hőszivattyúval foglalkozó cég.

Napjainkban egyre fontosabb szerepet játszik a környezettudatosság és a fenntarthatóság, ennek köszönhetően orientálódtunk a megújuló energia felé.

Elsődleges céljaink közé tartozik, hogy egyre több magyar háztartás energia-önellátóvá váljon és így növeljük a karbonsemlegességet. Több éves szakmai tapasztalattal és több, mint 150 napelemes rendszer telepítésével a hátunk mögött vállaljuk napelemes rendszerek telepítését, szervizelését és karbantartását. Országos kiszállással vállalunk ingyenes szakértői felmérést, rövid határidővel. Egy felmérés alkalmával olyan szakmai tanácsokat megoldási javaslatokat nyújtunk, amellyel a lehető legkedvezőbb konstrukciójú napelemes rendszere lehet.

A SolarGo-nál rendkívül részletes egy felmérés, pontosan megvizsgáljuk az igényeket, lehetőségeket és személyre szabott módon állítunk össze egy árajánlatot, amelyben szerepelnek az aktuális pályázati lehetőségek is. A részletes felmérési folyamatunknak köszönhetően olyan személyre szabott megoldást nyújtunk, amely az esetek nagy részében kedvezőbb árfekvéssel bír.

A SolarGo célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki ügyfeleit. Éppen ezért mindenkinek egy személyre szabott szakértőt jelölünk ki, aki nemcsak végigvezet a folyamaton de az ügyfelet képviseli a piaccal szemben és a legjobb megoldást fogja megtervezni és kivitelezni, olyan szakmai felügyelet mellett, amelynek eredménye, hogy a kivitelezett munka is rendkívül igényes és precíz, valamint biztos lehet benne, hogy a leghatékonyabb energiatakarékossági szempontból.

Ha Önnek szimpatikus ez a szemlélet, keresse bizalommal a SolarGo csapatát, akik megtervezik, felépítik a napelemes rendszerét, hogy többé ne kelljen villanyszámlát fizetnie.
SolarGo

Képesítéseink

SolarGo

Villanyszerelő, OKJ 34 522 04

SolarGo

Hűtő-és légtechnikai rendszerszerelő, OKJ 34 582 05

SolarGo

Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő, OKJ 35 582 03

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek