A hőszivattyúk olyan rendszerek, amelyek a hőt egyik helyről a másikra mozgatják (vagy szivattyúzzák) kompresszor használatával folyékony vagy gázos hűtőközeg szerkezetének keringtetésével.

A hőt külső forrásokból nyerik ki, majd beltérre pumpálják. A hőszivattyúzás sokkal kevesebb elektromos energiát használ fel, mint a villamos energia hővé alakításának tipikus módszerei.

A hőszivattyú előnyei

Ne hagyja, hogy a hőszivattyú neve félrevezesse - a hőszivattyúkat leggyakrabban légkondicionálóként használják! A nyári melegben a szokásos folyamat egyszerűen megfordul: a hőszivattyú hűvös levegőt juttat otthonába, míg a meleg levegőt kiszorítja a beltéri helyiségekből. Valójában ez a tulajdonsága teszi a hőszivattyút a légkondicionáló hatékony alternatívájává.

Problémamentes mindennapok hőszivattyúval

Ha olyan otthoni fűtési és hűtési rendszert szeretne otthonába, amellyel kevés gondja akad, akkor a hőszivattyú a tökéletes az Ön számára. A rendszeres karbantartás ugyan egyetlen az otthoni kényelmünket biztosító rendszernél sem elhanyagolható, de a hőszivattyú ezenkívül nem kíván egy perccel sem több figyelmet.

Alacsonyabb költségek a hőszivattyúval

A hőszivattyú remek választás, ha pénzt akarunk megtakarítani - és valljuk be, ki ne akarna pénzt megtakarítani? Hihetetlen, de hőszivattyúval akár 50% -kal csökkenthetjük a fűtéssel járó költségeinket. Az anyagi megtakarítások mellett érdemes észben tartani a hőszivattyú környezetbarát működéséből származó elévülhetetlen érdemeit is.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek