Miért jó döntés a napelemes rendszer?

SolarGo

Napelemes rendszer telepítése, mint passzív bevétel

A napelemes rendszer pénzügyileg megtérül, hosszú távon is kiszámítható marad a szolgáltatók áraival ellentétben. Egy idő után visszatermeli a bekerülésének költségét, ami után gyakorlatilag bevételt termel. Elkerülhetjük az elektromos energiáért való fizetést a szolgáltató felé, ami egyre csak növekszik, így nem kell a változó árakhoz sem igazodnunk.

SolarGo

A rezsit gyakorlatilag nullára csökkenthetjük

A napelemes rendszerrel gyakorlatilag az összes háztartási nagy-és kisgépet tudjuk működtetni. Telepítés előttalaposan felmérjük az átlag fogyasztásodat, illetve, ha tervben van még nagyobb fogyasztású gép beszerelése, azt is belekalkuláljuk a neked szükséges kapacitású napelemes rendszerbe.

SolarGo

Egy lépés a jövőért tőled, a későbbi generációért

A napelemes rendszer használata nem jár károsanyag kibocsátással, az energiaszükségletet tiszta energiából tudod fedezni. A napelemek átlagos élettartama 25 év, míg az előállításához szükséges energiát már 3-6 év alatt megtermeli. A napelem a legzöldebb megoldás arra, hogy fedezni tudjuk az energia szükségletünket.

Hosszú távon értéket teremtünk

A napelemes rendszer telepítés a jövő, az egyetlen megoldás, ha tudatosan szeretnénk óvni a környezetet, valamint visszaszorítani otthonunk fenntartási költségeit.

SolarGo
A nap energiájára mindig számíthatsz, nem függsz semmilyen szolgáltatótól.
SolarGo
Bármilyen háztartási gépet tudsz üzemeltetni napenergiával.
SolarGo
Tegyél jót a Földért és a következő generációért.
SolarGo
Egyszeri ráfordítás, 3-6 év utáni megtérülés és 25-30 év hibátlan működés.
SolarGo
Ingatlan értékének növelése értékesítés esetén.
SolarGo
A napelemeké a jövő, így folyamatos pályázatok által még hamarabb megtérül.

Prémium rendszer

Csúcs kategóriás napelemes rendszerek árnyékmentes tetőfelületekre – hosszú távú garanciával.

SolarGo
SolarGo

Smart rendszer

Csúcs kategóriás rendszer árnyékolt vagy vegyes tájolású tetőfelületekre, optimalizálókkal kiegészítve.

SolarGo
SolarGo

Napelemes rendszerek összetétele és működése

A napelemes rendszerhez nélkülözhetetlen kellékek a napelem modulok, a hozzá való speciális kábelek és csatlakozók, az inverter (feszültségátalakító berendezés), villamos berendezések, mint túlfeszültség védők, kapcsolók, valamint a napelemeket a tetőhöz rögzítő alumínium szerkezet.

A napelem rendszer nem igényel különösebb karbantartást, nincsenek mozgó, kopó alkatrészek, nem kell számolnunk üzemeltetési és karbantartási költségekkel. A rendszerek bárhol telepíthetőek lapos vagy ferde tetőre, melléképület vagy garázs tetejére ugyanakkor természetesen szabad földre, a hely adta adottságokat kihasználva.

SolarGo
SolarGo

Ahhoz, hogy a megtermelt energia a háztartásokban felhasználható legyen, szabványos váltakozó áramú jelre van szükség. Ezért a napelemek egy hálózatra tápláló inverterhez vannak kapcsolva, amely a modulok által megtermelt egyenáramot felhasználásra alkalmas 230V/50Hz váltakozó árammá alakítja. Az eszköz hálózatra csatlakoztatásához minden esetben szükséges az áramszolgáltató engedélye.

A ház villamos rendszere és az inverter kimenete egy kapcsolószekrényben csatlakozik. Ezt egy kétirányú mérő óra regisztrálja, ez alapján tudunk elszámolni a szolgáltatóval. A mostani árakon számolva minőségi anyagokból összeszerelt hálózatra tápláló napelem rendszer megtérülése - támogatás igénybevétele nélkül rendszer alkatrészektől függően kb. 7-9 év.

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek