Napelemes rendszerek telepítése - SolarGo

Napelemes rendszerek összetétele és működése

A napelemes rendszerhez nélkülözhetetlen kellékek a napelem modulok, a hozzá való speciális kábelek és csatlakozók, az inverter (feszültségátalakító berendezés), villamos berendezések, mint túlfeszültség védők, kapcsolók, valamint a napelemeket a tetőhöz rögzítő alumínium szerkezet.

A napelem rendszer nem igényel különösebb karbantartást, nincsenek mozgó, kopó alkatrészek, nem kell számolnunk üzemeltetési és karbantartási költségekkel. A rendszerek bárhol telepíthetőek lapos vagy ferde tetőre, melléképület vagy garázs tetejére ugyanakkor természetesen szabad földre, a hely adta adottságokat kihasználva.

Ahhoz, hogy a megtermelt energia a háztartásokban felhasználható legyen, szabványos váltakozó áramú jelre van szükség. Ezért a napelemek egy hálózatra tápláló inverterhez vannak kapcsolva, amely a modulok által megtermelt egyenáramot felhasználásra alkalmas 230V/50Hz váltakozó árammá alakítja. Az eszköz hálózatra csatlakoztatásához minden esetben szükséges az áramszolgáltató engedélye.

A ház villamos rendszere és az inverter kimenete egy kapcsolószekrényben csatlakozik. Ezt egy kétirányú mérő óra regisztrálja, ez alapján tudunk elszámolni a szolgáltatóval. A mostani árakon számolva minőségi anyagokból összeszerelt hálózatra tápláló napelem rendszer megtérülése - támogatás igénybevétele nélkül rendszer alkatrészektől függően kb. 7-9 év.

 

Normál napelemes rendszerek

Napelem

Csúcs kategóriás napelemes rendszerek árnyékmentes tetőfelületekre – hosszú távú garanciával.

 

Okos napelemes rendszerek

Napelem

Csúcs kategóriás rendszer árnyékolt vagy vegyes tájolású tetőfelületekre, optimalizálókkal kiegészítve.

 

Napelem technológiák fajtái

Napelem - SolarGo

Half-cut technológia:
A szorosabban rakott cellák miatt lecsökken a belső soros ellenállás, ez stabilan plusz nyereséget jelent.

Premium Garancia:
12 év teljeskörű garancia és 25 év teljesítmény garancia.

PERC technológia:
A cellán egyébként hasznosítástalanul áthaladó fény egy részét is visszatükrözi, visszavezetve azt az áramtermelés folyamatába.

Q.ANTUM technológia:
Gyenge fényviszonyok között is garantálja a legnagyobb teljesítményt.

HOT-SPOT védelem:
A legforróbb napokon sem melegednek túl.

ANTI-PID kialakítás:
Cellák szintjén meggátolja az áramszivárgást, ezáltal a napelemes rendszer megbízhatóan, teljesítményveszteség nélkül termel áramot.

 

Árajánlatot kérek

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek

Rólunk mondták: