Ha Önt is elérte a rezsicsökkentés megváltoztatásával járó negatív hatás, akkor a napelemes rendszer Önnek lett kitalálva!

Napelemes rendszer a saját energiáért

A XXI. században leginkább az elektromos áram kap szerepet az otthonokban, üzletekben és irodákban is. A legtöbb eszközünket az áram működteti, a teljesen „villanyon élő” háztartások pedig még a fűtést és a vízmelegítést is árammal végzik el. A rezsicsökkentés megváltoztatása utóbbi felhasználókra nem kis hatással lesz, ám a megoldás egyszerűbb, mint sokan gondolnák, mely nem más, mint a napelemes rendszer!

Napelemes rendszer, a színtiszta zöld energia

Nem véletlenül népszerűbben egyre több helyen a napelemes rendszerek. A napelemes rendszer ugyanis gyakorlatilag egy háztartási méretű kis zölderőmű, melynek segítségével saját otthonunkban tudjuk mi magunk megtermelni az általunk felhasznált és elfogyasztott áramot, mindezt úgy, hogy csak a Nap energiáját használjuk fel erre a célra. A napelemes rendszer tehát minden túlzás nélkül egy teljesen zöld energiaforrás!

A napelemes rendszer, amire a rezsicsökkentés megváltoztatása nincs hatással

Ahogy fent is említettük, sehonnan máshonnan nem fogunk energiát termelni akkor, ha napelemes rendszer mellett döntünk, csakis a Nap sugaraiból. Ebből pedig az következik, hogy a rezsicsökkentés megváltoztatása nem fog hatni háztartásunkra, hiszen a Napnak nincs tarifája! Így azok számára, akik aggódnak a megemelkedett villanyszámla miatt, a legjobb megoldás a napelemes rendszer telepítés, mely segítségével akár a teljes havi áramszámlát is meg lehet spórolni!

A napelemes rendszer éjjel is dolgozik

Sokan aggódnak azon, hogy mi lesz akkor, ha besötétedik, vagy ha jönnek a téli hidegek, és rövidülnek a nappalok. Nos, ezzel kapcsolatban is jó hírünk van, ugyanis a napelemes rendszer nem ismer akadályokat még akkor sem, ha éppen nem süt a nap! A Napnak sugarai ugyanis akkora mértékű energiát termelnek, hogy azt egy nap alatt nem tudja elhasználni egy napelemes rendszerrel rendelkező háztartás, így a fennmaradó energia akkor lesz felhasználva, mikor este, vagy a sötétebb hónapokban van szükségünk áramra! A napelemes rendszer tehát nem ismer határokat: ha Ön is nagy mértékben spórolni a rezsin, akkor ne féljen belevágni a napelem telepítésbe!

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek