A napelem telepítés rengeteg mindenre jó, például a rezsiszámla lenullázására is!

Magas áramszámla ellen napelem telepítés segítségével

Az augusztus óta érvénybe lépő új rezsiszabályozásnak köszönhetően a téli hónapokban beláthatatlanul nagy fűtésszámlákra lehet számítani minden egyes háztartásban. A rendelet sajnos nem tért ki még mindig arra, hogy vajon mi lesz azokkal, akik csakis áramot használnak a háztartásukban, magyarul télen is csak árammal fűtenek, márpedig ez egy igazán kardinális kérdés. Sok, csakis áramot fűtő ember aggódik most, jogosan, ám a problémájukra egyszerűbb a megoldás, mint hinnék. Ez pedig nem más, mint a napelem telepítés!

Energiatakarékosság és napelem telepítés

A napelem telepítés mellett természetesen az energiatakarékosság is az elsődleges szempont lesz az elkövetkezendő hónapokban, hiszen az áram rezsije jóval kevesebb lesz akkor, ha korszerű és alacsony fogyasztású háztartási gépekre váltunk otthonaikban. Emellett pedig az sem mindegy, hogy ezek a gépek mivel fognak működni, hiszen míg a „sima” áram pénzbe kerül, addig a napelem telepítés után generált áram ingyen van!

A napelem telepítés mumusa

Sokan ódzkodnak a napelem telepítés megoldásától még mindig hazánkban, ami bizonyos szinten érhető, hiszen elsődlegesen csak azt az egy millió körüli telepítési költséget látják maguk előtt, amennyibe a napelem telepítés kerül. Ám ez a megoldás nem csak ezzel jár, sőt! A telepítési költség megtérülése a rezsiárak megemelkedésével megfeleződött, így mindössze 6 év alatt visszajön úgy, hogy közben szinte nulla lesz otthonunk áramszámlája havonta, mely azért nagyon nem mindegy!

Napelem telepítés, támogatással

A fenti előnyök mellett meg kell még említsük, hogy a napelem telepítés után 6 évvel egy dolog, hogy teljesen megtérül a beruházás, de onnantól még profitot is termel háztartásunknak, mely havonta gazdagítja majd pénztárcánkat. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a napelem telepítés most állami támogatással is jár, melyre mindössze annyit kell tennünk, hogy pályázunk, és biztosítjuk a pályázat elnyeréséhez szükséges feltételeket.

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek