Rengeteg pénzügyi befektetés létezik, ám kevés az olyan, melyre nem hat se az infláció, se semmi más külső tényező. Az egyik ilyen pedig nem más, mint a napelemes rendszer!

Befektetés, napelemes rendszer segítségével

Manapság egyre nehezebb olyan hosszútávú pénzügyi befektetés fajtára akadni, mely biztonságos, és a kamatozása is megfelelő. A mostani rekord magas infláció mellett pedig még inkább életbevágóvá vált, hogy stabil befektetést találjon mindenki, aki a pénzét jó helyen szeretné tudni az elkövetkezendő években. Aki pedig erre vágyik, annak szívből ajánljuk a napelemes rendszer telepítését!

A napelemes rendszer, számokban mérve

Vegyünk egy egyszerű példát: ha napelemes rendszer telepítésben gondolkodunk, akkor már egy nagyjából 2,5 millió forintos telepítés után olyan napelemes rendszert fogunk kapni, mellyel nem kevesebb, mint egy havi 20 ezer forintos villanyszámla nullázható le teljesen! Ha pedig ezzel a számmal számolunk, akkor éves szinten 256 ezer forintos energiatermeléssel számolunk, mely 30 év múlva több, mint 7,6 millió forintnyi áramot fog termelni úgy, hogy mindössze annak idején 2 és fél millió forintot költöttünk a napelemes rendszer telepítésére.

A napelemes rendszer haszna

Azt azért érdemes tudnunk, hogy a napelemes rendszer házunkon garantáltan működni fog minimum 30, de inkább 35 évig, még meghibásodással sem kell nagyon számolnunk, hiszen a napelemes rendszertől igen távol áll a meghibásodás lehetősége. Tehát leegyszerűsítve: a napelemes rendszer gyakorlatilag egy olyan befektetési forma, ahol a havi rezsiszámlát garantáltan meg lehet spórolni, amely emellé még profitot is termel, és amelyen nem fog sem az idő, sem az infláció vasfoga.

Befektetés csúcsa, a napelemes rendszer

Mindent összevetve tehát: a napelemes rendszer amellett, hogy hihetetlenül környezettudatos energiaforrás, még a háztartások ökológiai lábnyomát is leminimalizálja, mely mellett nemcsak spórolhatunk, de kereshetünk is: mindezt feltételek, kamatok, inflálódás nélkül! Mindezek fényében nem túlzás, ha azt mondjuk: mindenkinek ajánljuk a napelemes rendszert, aki biztonságos és hosszútávú pénzügyi befektetés mellett szeretne dönteni!

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek