A rezsicsökkentés megváltoztatásával a napelemes rendszer telepítés megtérülési ideje a felére csökkent. Mutatjuk, hogyan:

Megnövekedett rezsi ellen napelemes rendszer telepítés

Az elmúlt időszakban globálisan növekedtek az energiaárak, mely hatása elérte a magyar lakosságot is. A rezsiszámla növekedés megakadályozására rengeteg embernek jut eszébe a napelemes rendszer telepítés, de felmerül ezzel kapcsolatban egy kardinális kérdés: kinek éri meg, és mennyire? Nos, természetesen a válasz erre szinte az is lehetne, hogy mindenkinek, hiszen a Nap energiája mindenkinek ingyen van, aki napelemes rendszer telepítés felé adja a fejét, ám a képlet ennyire mégsem egyszerű.

A napelemes rendszer telepítés megtérülése

Az elmúlt időszakokban átlagosan azt lehetett mondani, hogy annak, akinek havi 10-12 ezer forint fölött van a villanyszámlája, megéri napelemes rendszer telepítés folyamatába fektetni, ám ez a rezsicsökkentés megváltoztatásával szintén megváltozott. Most már azt tudjuk mondani, hogy annak, akinek 9 ezer forint a villanyszámlája, nyugodt szerrel, sőt, bátran vágjon bele a napelemes rendszer telepítés megoldásába, hiszen nem csak az előbbi számok, de a megtérülési idő is meglehetősen lerövidült!

Napelemes rendszer telepítés, a rezsi növekedés megoldása

A rezsicsökkentés szabályainak megváltozásának köszönhetően teljesen új helyzet termett napelemes rendszer telepítés tekintetében is. Köszönhetően ennek a változtatásának, a jelenlegi árak mellett a nagyobb kilowattórával rendelkező napelemes rendszerek megtérülési ideje lecsökkent 10-12 évről 5-6 évre, mely azért nem hangzik annyira rosszul, ugye? Épp ezért azon háztartásoknál, akik általánosan nagyobb fogyasztásúak, meglehetősen ajánlott megfontolni a napelemes rendszer telepítés megoldását otthonukba!

Lehetőség a napelemes rendszer telepítés megoldására

Aki napelemes rendszer telepítés megoldására adja a fejét, az amellett, hogy nagyon jó döntést hozott, tudnia kell, hogy jövő év végéig lesz lehetősége szaldós elszámolással szerződni az áramszolgáltatásokkal, mint jövőbeli napelem tulajdonos. Ez egy nagyon jó szerződés fajta, így érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen így évente egy bediktálásra van csak szükség, mely mellett az éves fogyasztásuk és a hálózatba feltöltött termelés különbözetét kell csak kifizetni, sőt, ha többlet halmozódik fel, vissza is lehet igényelni!

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek