Napelem és klíma kombinációja által háztartásunkat az évszakokhoz igazodóan fűthetjük vagy hűthetjük, mindezt ráadásul gazdaságos keretek között, környezetkímélő módon intézhetjük.

Mit is jelent pontosan az, hogy napelem és klíma kombinációja?

Nem árt tudnunk, hogy már a napelemes kiegészítés nélkül, csak klímával történő fűtés is kedvezőbb felhasználási feltételeket biztosít, mint a klasszikus fűtési technológiák. Klímával programozható módon, jóval kevesebb idő alatt és sokkal hatékonyabban melegíthetjük fel a helyiségekben a levegőt, mint konvektor- vagy radiátoralapú fűtéssel. Ha mindezt egy napelemes kiegészítéssel is megtoldjuk, az így kapott rendszer közös erővel állítja elő a fűtéshez elegendő mennyiségű energiát, valamint az áramot is. Napelem és klíma kombinációja tehát modern elvek alapján működő energiavételezési módszernek nevezhető.

Miért számít jó befektetésnek napelem és klíma kombinációja?

Napelem és klíma kombinációja több okból kifolyólag is remek befektetés lehet, például azért, mert a beruházással járó költségeink megtérülésére nem kell irreálisan hosszú ideig várakoznunk, durván nyolc év alatt a pénzünknél lehetünk. Mindemellett fontos szempont, hogy ezzel a rendszerrel nemcsak kevesebb energia igénybevételével fűthetjük, de ugyanilyen módon hűsíthetjük is ingatlanjainkat. Ráadásul mindezt környezetkímélő formában tehetjük meg, a napelem és klíma kombinációja révén létrejövő szisztéma ugyanis teljes mértékben a megújuló energia felhasználásán alapul.

Napelem és klíma kombinációja általi fűtés

Napelem és klíma kombinációja hosszútávon jelentős mértékben csökkentheti a fűtéssel járó kiadásainkat a téli szezonban, mely azért is hatalmas előny, mert sokszor pont a gázszámlán szereplő összegek szokták a legnagyobb mértékben megterhelni a családi kasszát. Ha napelem és klíma kombinációja által intézzük a fűtést, otthonunkat akár teljes mértékben is energiafüggetlenné varázsolhatjuk.

Napelem és klíma kombinációja általi hűtés

Napelem és klíma kombinációja révén nem lesz kérdés többé, hogy a nagy nyári kánikulában bekapcsoljuk-e a klímán a hagyományos áramfogyasztás mellett és túlzott használat esetén már nem túl költségtakarékos hűtési funkciót, hiszen a párosításnak köszönhetően gyakorlatilag ingyen termelődik majd a klíma működtetéséhez szükséges áram.

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek