Elektromos autót már nagyobb beruházás nélkül is be tudunk szerezni, és a környezetünket is óvjuk vele. Amennyiben megújuló, napelemes rendszer által létrejött energiával tartjuk fent, pedig még nagyobb lépés a környezetünk védelmének irányába.

 

A környezetvédelem mellett a pénztárcánkat is óvjuk a napelemes rendszer kialakításával

A napelemes rendszer bevezetésével a pénztárcánkat is óvhatjuk a nagyobb villanyszámla költségektől. A napelemes rendszert nem szükséges karbantartani sem, így további költségekkel nem jár, elég egy egyszeri ráfordítás.

 

Elektromos autót többféleképpen is tölthetünk, de a legelőnyösebb a napelemes rendszer által

Ha nem csak az utcán, hanem otthon is szeretnénk tölteni elektromos autónkat, akkor a legjobb megoldás a napelemes rendszer kialakítása hozzá. Szerencsére egyre népszerűbb, hogy a környezetbarát üzemelésű autónk mellett otthonunkban is megújuló energiát használunk.

 

Napelemes rendszer - Egyre nagyobb szükségünk lesz rá

Áramforrásra egyre nagyobb igényünk van, hiszen a technika rohamosan, napról-napra fejlődik, így fontos az is, hogy mekkora az áramfogyasztásunk. Napjainkban már nem csak a kényelmi eszközöket, hanem otthonunk fűtését és hűtését, és most már közlekedési eszközeinket is egyre népszerűbb elektromos formában kivitelezni, így előnyös lehet a napelemes rendszer.

 

A napelemes rendszer egyre hatékonyabb és időtállóbb, mégis egyre olcsóbb

A technika fejlődésének köszönhetően egyre hatékonyabbak a napelemek, amikkel hosszú távra tudunk tervezni, emellett pedig a napelemes rendszer kiépítése egyre népszerűbb és elérhetőbb hazánkban is. A megújuló energiában van a jövő, így ha megtehetjük, érdemes befektetni rá.

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek

Rólunk mondták: