A napelem telepítés segítségével nem csak a rezsit csökkenthetjük nagy mértékben, de egy garantáltan megtérülő befektetéssel is gazdagabbak leszünk.

Napelem telepítés, a hosszútávú befektetés

A befektetés mindig jó dolog, legfőképpen akkor, ha nem befolyásolja az infláció, valamint akkor, ha nem tartalmaz semmifajta kockázatot. Meglehetősen kevés ilyen hosszútávú befektetés van, olyan meg még kevesebb, mellyel még a Földünket is segítjük, épp ezért hihetetlenül jó választás a napelem telepítés, mellyel egy garantáltan jövedelmező befektetéshez jutunk amellett, hogy a rezsinket is csökkentjük vele.

Folyamatos bevétel a napelem telepítés segítségével

Kicsit sem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a napelem telepítés a havi rezsiszámla szinte lenullázása mellett folyamatos bevételi forrást is jelent, ám nem árt tisztázni, hogy nem egyből. A napelem telepítés megtérülési ideje egy átlagos háztartásban 10 év, onnantól kimondhatjuk, hogy profitot termel. Arról pedig nem beszélve, hogy napelem telepítés után 35-40 évre folyamatos bevételhez jutunk, ez pedig nem hasonlítható egyik banki befektetéshez sem.

A napelem telepítés biztonságot is jelent

Hosszútávú befektetési tulajdonsága mellett a napelem telepítés anyagi biztonságot is teremt, hiszen az energiapiac árai folyamatosan növekednek az Európai Unión belül, mely Magyarországot is nagy mértékben érintette, tekintettel a rezsicsökkentés szabályainak megváltoztatására is. Napelem telepítés segítségével viszont függetlenné tehetjük magunkat az energia világpiaci áraitól, mely valljuk be, nem kis előny!

Napelem telepítés, a környezetvédelem jegyében

A fenti felsorolt nem elhanyagolható előnyök mellett a napelem telepítés segítségével Földünknek is hatalmas szolgálatot tehetünk. A napelemes rendszerek ökológiai lábnyoma ugyanis elenyésző, emellett napelem telepítés után nem kerül a légtérbe semmifajta káros anyag kibocsájtás fűtés vagy akár hűtés során, mindemellett pedig a napelem egy 100 százalékig zöld energia, mely használatát Földünk minden egyes másodpercben meghálál.

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek