A szabályok ugyan megváltoznak a rezsicsökkentéssel kapcsolatban, de a napelemes rendszer telepítés változatlanul jó befektetés marad mindenkinek, aki olcsóbb rezsit szeretne otthonába. Hogyan? Mutatjuk:

A napelemes rendszer telepítés, mely változatlan

Sokan értesülhettek már róla, hogy 2022. augusztus 1-jétől megváltozik az úgynevezett hatósági áron ellátható felhasználók köre, mely gyakorlatilag azt fogja jelenteni, hogy sok vállalkozás nem fogja a továbbiakban hatósági árral védve kapni a villamos energiát: tehát kiszorulnak a rezsicsökkentés alól. Nem kell megijedni, a lakossági ügyfeleket, azaz a „mezei” háztartásokat ez a változás nem érinti, ám ez nincs így a mikrovállalkozásokkal, illetve azokkal, akik a kormányrendeletben meghatározott időpontban nem egyetemes szolgáltatótól vásárolták az áramot. Ezen vállalkozások számára azonban a megoldás kézenfekvőbb, mint gondolnák! Ez pedig nem más, mint a napelemes rendszer telepítés.

Kiknek éri meg a napelemes rendszer telepítés?

A kormányrendelet értelmében tehát továbbra is részerül a rezsicsökkentésben az, aki egyetemes szolgáltatótól veszi az áramot, így közel százezer mikrovállalkozás, a lakossági ügyfelek, az önkormányzati és állami bérlakások, a szálláshelyek üzemeltetői, illetve azon ügyfelek, akik áramfogyasztási nem lépi túl az éves 4606kWh-t, illetve földgáz tekintetében az évi 1489m3 felső határát. Egy átlagosnál nagyobb családiház az energiafogyasztása értelmében még részesülhet a rezsicsökkentésben, ám a legtöbb vállalkozás augusztus 1-től már piacon áron lesz kénytelen villamosenergiát vásárolni. Akik azonban kiszorulnak ebből a körből, a legjobban a napelemes rendszer telepítés megoldásával járnak jól!

Napelemes rendszer telepítés, a gyors és gazdaságos megoldás

A kormányrendeletből elég egyértelműen körvonalazódik, hogy az olcsóbb villamosenergiára jogosultak köre egyre szűkül, és benne van a pakliban, hogy ez a kör jövőre még szűkebb lesz. A megoldás azonban jóval egyszerűbb, mint sokan gondolnák, ez pedig nem más, mint a napelemes rendszer telepítés! Ugyanis akkor, ha az Ön vállalkozásának is 50 KW HMKE igényen belül van az energiateljesítménye, akkor nagy szüksége van olyan energiaforrásra, mely nemcsak gyorsan megtérül, de saját energiatermelést is biztosít. Ez pedig csakis napelemes rendszer telepítés után érhető el. Nem csak azoknak érdemes ezen beruházáson gondolkodni, akik a rendelet értelmében biztosan kiszorulnak a rezsicsökkentés alól, hanem azoknak is, akikre még kedvező díjas szerződés vonatkozik a 2022. évben, hiszen jövőre elképzelhető, hogy megint szűkítik azok körét, akik hatósági áron veszik az áramot, így nekik is jószívvel ajánljuk a napelemes rendszer telepítés megoldását.

Miért jó a napelemes rendszer telepítés?

Számos példát tudnánk hozni arra, hogy a napelemes rendszer telepítés miért lehet az egyik legjobb döntés mindenki számára. Először is azért, mert a villamosenergia életünk szerves részét képezi, naponta úgy használjuk szüntelenül, hogy már szinte észre sem vesszük. Épp ezért egy olyan teljesen zöld energiaforrással, melyet a napelemes rendszer telepítés után nyerünk nem csak, hogy korlátlan villamosenergiát termelhetünk, de mindezt jóval olcsóbban tehetjük meg. Ennek pedig nem más az oka, minthogy ezt a színtiszta természetes energiát nem más adja, mint a Nap: ő pedig garantáltan nem kér érte havi költséget. Az, aki napelemes rendszer telepítés mellett teszi le a voksát nem csak feltűnően olcsóbban juthat villamosenergiához, de körülbelül 10 év után meg is térül számára a napelemes rendszer telepítés ára, mely szó szerint azt jelenti, hogy onnantól addig, amíg napelemes rendszerét használja, profitot termel. Talán nem is kell tovább szaporítani a szót, hiszen egyértelmű: a napelemes rendszer telepítés az, amivel mindenki, mindenhol garantáltan jól jár!

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek