Számos hosszútávú hatást élvezhetünk a napelemes rendszer telepítése előnyei közül.

Napelem telepítés előnyei – Annyit fogyasztunk, amennyit akarunk.

A napelem az év minden napján, időjárástól függetlenül is képes felvenni a nap energiáját, és elektromos energiává alakítani azt. A napos órákban pedig rengeteg energiát képes tárolni. A napelem telepítés előnyei között van, hogy az általa létrejött energia nem drágul az évek során, nem egy megszabott ára van. Így előre tudunk kalkulálni a költségekkel. Mondhatjuk, hogy korlátlanul áll a rendelkezésünkre.

 

Napelem beépítés előnyei – környezetvédelmi szempontból sem utolsó

A napelem működése közben nincs károsanyag kibocsátás. Egy átlagos napelem élettartama kb. 25 év, az előállításához szükséges energiát pedig 3-6 év alatt termeli meg. Ez azt jelenti, hogy a hosszú élettartam alatt több energiát termel, mint amennyi az előállításához szükséges. A napelem telepítés előnyei közé tartozik, hogy napelem segítségével az energiatermelés egyszerű.

 

A napelem beépítés előnyei – Úgy származhat bevételünk, hogy nem is dolgozunk

A napelem beépítés előnyei közé tartozik még, egy idő után vissza is termeli azt a költséget, amiért telepítettük. Ezután már csak nekünk származik bevételünk belőle, és semmilyen szolgáltatónak nem kell fizetnünk az elektromos energiáért. Így a rezsi is jóval lecsökken.

 

A napelem beépítés előnyei – Nem vagyunk szolgáltatókhoz kötve

Mint azt fentebb írtuk, a napelem beépítés előnyei közé tartozik, hogy nem kell folyamatosan követnünk a szolgáltatók által megszabott áremelkedéseket. Ennél folyamatos a termelés, és nem tudunk túl sokat használni az áramból, ha ideálisan van felhelyezve a napelem.

Kérdezzen tőlünk!

Amiben segíteni tudunk:

Napelemes rendszerek telepítése, napelemes rendszer tervezésével kapcsolatos szaktanácsadás, teljesítmény előrejelzés. ELMŰ, EON, NKM ügyintézés. Tájékoztatás támogatások, igénybe vehető kedvezményekről. Hálózati teljesítménybővítés, szabványosítás, érintésvédelem. Töltőállomás telepítése elektromos autókhoz. Hűtő-fűtő légtechnika, hőszivattyú.

Elfogad egy szakértői segítséget?

Kérjen tőlünk visszahívást!

Munkatársaink hamarosan visszahívják és minden kérdésére választ adnak.
Tájékoztatjuk a legjobb megoldásokról, elérhető támogatásokról és személyreszabott módon szolgáljuk ki.

Visszahívást kérek